BROVST RIDEKLUB

01.11.2019

Pr. 1.11.2019 har bestyrelsen ansat Isabelle Claire Nouard som overtager rollen som daglig leder efter Cecilie Andreasen. Vi siger tak for 9 gode måneder til Cecilie og byder Isabelle velkommen med opstart af undervisning d. 4. november.

25.02.2019

Bestyrelsen vil gerne sige tak for en god generalforsamling og især for det flotte fremmøde i går d. 25/2-19!

🏆 Championatsvindere blev; 🏆

Hest dressur: Maja Juul - Grosse Freude

Hest spring: Katrine Thurøe Riis - Astoria Real

Hest kombineret: Ej uddelt

Pony dressur: Emma Dam Jensen - Karizma

Pony spring: Michela Fallgaard Nielsen - Gerhøjs Frode

Pony kombineret: Emma Dam Jensen - Karizma

Tak til sponsorer: Nyt Syn Brovst, Jammerbugt Murerforretning v. Palle Høgh, Trindbjerg Mink farm, Han Herred Dyrlægerne, Dagli Brugsen Skovsgaard, Land & Fritid - Aabybro, At Blomster Havecenter Aps.

Derudover blev både Maja Juul, Michela Fallgaard Nielsen og Sasja Lambertsen hyldet for deres præstationer i forbindelse med hhv. Nordisk hold guld i dressur, Guld til junior DM i spring for fjordheste og sølv til DM i kørsel for 7-12 årige! Super flot 🎉

Tak til sponsor: Land & Fritid - Aabybro

🏆Årets Klubmedlem blev i år Louise Bisgaard Nielsen, som med sit engagement og drive har formået at sætte gang i klubbens aktiviteter.

Tak til sponsor: Frisør majken kiel

Referat af generalforsamlingen vil blive lagt op på hjemmesiden og hængt op på opslagstavlen

15.02.2019

Pr. 15.februar har bestyrelsen ansat Cecilie Andreasen som staldmester og underviser. Cecilie er en kompetent underviser, der har arbejdet med dressur, spring og rideterapi. Derudover er Cecilie kvalificeret banebygger og aktiv rytter. Vi håber i vil tage godt imod hende.

31.12.2018

Indkaldelse til generalforsamling d. 25/2-19. Find indkaldelsen via linket her.

17.12.2018

Vi må desværre meddele, at Maria fratræder sin stilling på BROR pr. 31. januar, da hun har valgt at søge nye udfordringer. Vi er meget glade på Marias vegne, da det betyder, at hun vil komme til at bruge sin uddannelsesmæssige baggrund i et relevant arbejde. Vi vil arbejde hårdt på at finde en efterfølger til Maria, som kan fylde hendes sko ud inden d. 31. januar. Indtil da vil den daglige drift og undervisningen forløbe som hidtil. Vi ønsker Maria al held og lykke i hendes videre færd!

-Bestyrelsen

01.03.2018.

• Maria Gildbjerg Larsen er ansat som staldmester i BROR pr. 1.02.2018.
  • Maria varetager også undervisning i dressur på hold mandag, tirsdag og torsdag.
  • Vi leder efter en ny underviser i spring om onsdagen, men indtil da underviser formand Katrine onsdags springholdet.
  • Der er åbnet op for mulighed for at tilkøbe ekstra services i forbindelse med opstaldning. Se opstaldning.

Brovst Rideklub           Janumvej 40 A          Øster Svenstrup         9460 Brovst