BROVST RIDEKLUB

02.12.2018

I dag måtte vi sige farvel til vores elskede og trofaste elevhest Maja. De sidste par dage har alderdommen for alvor sat sine spor og vi valgte at lade hende få fred efter mange års tro tjeneste. Vi er alle utroligt kede af det, men Majas tid var kommet. I Majas fravær vil vi benytte shetlænderen Oliver, som i gennem tiden også har lært mange børn at ride. Sov godt Maja.

Har du en historie du vil dele om Maja, så skriv på vores facebook side.

09.10.2018

Støt klubben ved at stemme på os som årets forening! Vi har massere af planer for vores dejlige klub og økonomisk har vi brug for hjælp til dette.

Vær derfor med til at støtte frem til d.15/11-18 ved at stemme via nedenstående link

Opdatering: Vi vandt desværre ikke i denne omgang, men hvor er det skønt at se så mange personer, der støtter op om klubben!

18.10.2018

Torsdag i efterårsferien kom der ny flis i ridehusbunden. Vi opfordrer alle til at samle hestepærer op, så bunden forbliver pæn.

07.09.2018.

Grundet overvældende interesse for ridning på vores hold er elevholdene pt. fyldt op og der oprettes venteliste. Nye hold vil blive etableret i oktober, når vi har fundet nye elevheste til at dække de nye behov.

01.03.2018.

• Maria Gildbjerg Larsen er ansat som staldmester i BROR pr. 1.02.2018.
  • Maria varetager også undervisning i dressur på hold mandag, tirsdag og torsdag.
  • Vi leder efter en ny underviser i spring om onsdagen, men indtil da underviser formand Katrine onsdags springholdet.

• Der er åbnet op for mulighed for at tilkøbe ekstra services i forbindelse med opstaldning. Se opstaldning.

Brovst Rideklub Janumvej 40 A Øster Svenstrup 9460 Brovst