Halvpart og weekendpas

BROVST RIDEKLUB

Halvpart og weekendpas

At have halvpart eller weekendpas er en god måde at starte på hesteeventyret inden pony- eller hestekøb bliver aktuelt.

Vi forventer fra bestyrelsens side, at nedenstående regler og klubbens love overholdes.

Derudover vil der ved start af aftale blive skrevet kontrakt.

Kontakt et bestyrelsesmedlem eller underviser Isabelle Claire Nouard for at høre mere om halvpart eller weekendpas.

Ventelister på part og weekendpas kan forekomme.

Priser:

Halvpart

Hest i boks incl. én leksion undervisning ugentligt                                                  1000 kr.

Pony i boks incl. én leksion undervisning ugentligt                                                     800 kr.

Weekendpas

Én dag i weekenden (max 1.times ridning)                                                                      200 kr.

Hele weekenden (max 1. times ridning pr.dag)                                                             300 kr.

Regler for halvpart:

• Der må rides alle dage, hvor hesten ikke går undervisning - dog skal hesten have 1 fridag om ugen, hvilket er partens ansvar at sørge for.
  • Spring; maks 1 gang i weekenden. Der må aldrig springes alene hvis rytter er under 16 år. Springvest skal benyttes.
  • Staldvagter:  Halvparter indgår i staldvagt ordning. Frekvens afhænger af antal opstaldere. Der skal regnes med ca. 1 gang hver 2 måned. Man skriver sig selv på sedlen i midterstalden - hvis ikke man skriver på, bliver det skrevet på for en.

Regler for weekendpas:

• Der må rides 1-2 dage fordelt på fre-, lør- og søndag afhængigt af weekendpassets form.
  • Spring; maks 1 gang i weekenden. Der må aldrig springes alene hvis rytter er under 16 år. Springvest skal skal benyttes.
  • Staldvagter:  Weekendpas indgår i staldvagt ordning. Weekendpas indgår 2 gange årligt. Man skriver sig selv på sedlen i midterstalden - hvis ikke man skriver på bliver det skrevet på for en.

Husk de almene regler:

• Ryd op efter dig selv.
  • Ingen longering, når der rides i hallen - medmindre der er konsensus omkring det med de ridende equipager. Spørg først.
  • Brug hjelm og sikkerhedsudstyr.

Brovst Rideklub           Janumvej 40 A          Øster Svenstrup         9460 Brovst