Opstaldning

BROVST RIDEKLUB

Opstaldning

Brovst Rideskole råder over 35 store lyse bokse fordelt i 3 vel ventilerede stalde.

Hestene står på halm og fodres med wrap og foder, Complete Plus fra Kirstinedal Mølle. Fodring sker 3 gange dagligt.

Som opstalder indgår man i foderweekend (lørdag og søndag) turnusordning som laves i god tid. I foderweekend indgår fodring 3 x dagligt, ordne bokse, give wrap og lukke elevheste ud (morgen) og ind (middag). Derudover hjælper vi hinanden i de ca. 3 uger, hvor daglig leder har ferie om sommeren.

Slutteligt forventes det, at alle hjælper til med at holde faciliteter ryddelige og pæne og at der holdes en god tone, samt ansvarlig omgang med hestene.

Som en service kan man tilkøbe flg.:

• Aftenwrap – 300 kr. pr. måned (incl. wrap og tildeling).
  • Dækkenskift – 300 kr. pr. måned
  • Dækkenhals lukkes og åbnes – 100 kr. pr. måned.
  • Bentøj (gamascher/ klokker) på og af – 200 kr. pr. måned.

Denne service bestilles hos Maria Gildbjerg (daglig leder), som giver besked videre til Charlotte Bugge (kasserer).

Der bestilles for en måned ad gangen fra d. 1. i måneden til d. sidste i måneden. Beløbet lægges på regningen.

Foldordning (pris pr. måned):

• 200 kr. for ud- og indlukning på fællesfold efter morgenfodring.
  • 300 kr. for ud- og indtrækning til fold med max. 2 heste efter morgenfodring.
  • 150 kr. for halv foldordning. Hestene trækkes på fold efter middagsfodring, og man lukker selv ind igen.

Brovst Rideklub Janumvej 40 A Øster Svenstrup 9460 Brovst