BROVST RIDEKLUB

Undervisere i BROR

Cecilie Andreasen

Cecilie har altid været engageret i hesteverdenen og har både undervist i dressur og spring, samt rideterapi og ponygames over en længere årrække. Derfor har Cecilie også bred erfaring med at variere undervisningen efter alder, niveau og behov.

Tidligere har Cecilie været tilknyttet SAO’s afdeling i Aalborg Vestby, som underviser og daglig leder, hvorfor daglig drift og administration ikke er ukendt for hende.

Udover Cecilies engagement i den daglige drift er afholdelse af stævner og ridelejr også at finde på hendes CV. Især ridebanespringning står Cecilie nært, hvorfor hun også er banebygger i Dansk Rideforbund.

Udover at undervise og holde stalde og faciliteter ordentlige, rider Cecilie også, da hun stadig holder sin 23-årige springpony Micky i gang.

Majbritt Hansen Schiønning

Majbritt er ny underviser om mandagen efter sommerferien 2019. Majbritt har tidligere været d - dressurdommer og konkurrencerytter på M-niveau. Derfor er det også vigtigt for Majbritt, at grundridningen er i orden og dette formår hun at videreformidle til eleverne på fornemmeste vis. Vi byder Majbritt velkommen og håber i vil tage godt imod hende.

Brovst Rideklub           Janumvej 40 A          Øster Svenstrup         9460 Brovst